Wonen in De Heul

De nieuwbouw van het winkelcentrum voorziet in de woningbehoefte door het realiseren van ongeveer 100 tot 110 woningen voor zowel jongeren als ouderen. Je woont vlakbij voorzieningen in een groene woonstraat aan de Karolingersweg of in één van de appartementen boven de winkels. De woningen worden zogenaamde 0-op-de-meter woningen waardoor ze klaar zijn voor een duurzame toekomst.

Interesse

Wonen in winkelcentrum De Heul is wonen in een buurtwinkelcentrum waar je voor alle dagelijkse boodschappen terecht kunt en winkels elkaar versterken

Er worden naast winkels verschillende typen appartementen gerealiseerd waar zowel jongeren als ouderen zich thuis zullen voelen.

Interesse

Bent u geïnteresseerd in de appartementen op deze prachtige locatie? Meld u dan nu vrijblijvend aan en vul de enquête in. Dan houden wij u als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen en verkoop van de appartementen.

Het plan is nog in ontwikkeling. Daarom is er voor u nu de unieke kans om uw wensen kenbaar te maken via de enquête. Zo kunnen we in de verdere uitwerking het oppervlak, het aantal kamers en de afwerking volledig afstemmen op uw wensen en behoeften.

Inschrijven

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in De Heul? Meld je dan via onderstaand formulier aan als belangstellende. Na het invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink en na bevestiging een email met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken